+31 (0)85 486 03 33 info@luukverhoeven.com

Disclaimer

Via deze website stellen wij informatie ter beschikking over Luuk Verhoeven Verhuur B.V. en Luuk Verhoeven Handelsonderneming B.V.
Bij het ontwikkelen en samenstellen van deze website zijn wij zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan, echter wij kunnen geen garantie geven dat de informatie op deze website altijd juist en volledig is.
Aan gegevens of afbeeldingen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij behouden ons het recht voor tot wijzigingen. Foto’s, teksten en specificaties gelden bij benadering en binden ons niet.
Specifiek voor prijzen van de producten op deze website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Luuk Verhoeven Verhuur B.V. of Luuk Verhoeven Handelsonderneming B.V.
Luuk Verhoeven Verhuur B.V. en Luuk Verhoeven Handelsonderneming B.V. zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het bezoeken van deze website.
Zonder schriftelijke toestemming van Luuk Verhoeven Verhuur B.V. of Luuk Verhoeven Handelsonderneming B.V. is het niet toegestaan informatie, tekst, foto’s e.d. te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden.